Fadomades Club

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΑΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΜΕ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

 Πολύ κακή εικόνα με συνέπεια την ήττα με (2-5) από την ομάδα των Καλυβίων γνώρισε η ομάδα μας στο προηγούμενο φιλικό που έδωσε. Οι πολλές απουσίες παιχτών λόγο τραυματισμών αλλά και κυρίως η απουσία του τερματοφύλακα της ομάδας μας λόγο κάποιου προβλήματος της τελευταίας στιγμής ήταν οι κύριες αιτίες της ήττας με κάτω τα χέρια.
 Πολλές αλλαγές θέσεων για τους παίχτες της ΔΟΞΑΣ στον αγωνιστικό χόρο και μέχρι να βρουν τα πατήματα τους ήταν πλέον αργά, χρέη τερματοφύλακα εκτέλεσε ο Φύκας Π.
 To 1o ημίχρονο έληξε με σκορ (0-3)
 Στο 2ο ημίχρονο ο Σταματόπουλος Η. με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ από έξω δεξιά έκανε το (1-3), μετά από λίγο οι παίχτες της δυτικής συνοικίας της Λαμίας έκαναν το (1-4) και στη συνέχεια το (1-5) το μόνο που κατάφερε η ομάδα της ΔΟΞΑΣ ήταν με τον συνήθη ύποπτο Λατσούδα Γ. με ατομική προσπάθεια πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και πλάσαρε σωστά για το τελικό (2-5).
 *Μετά το τέλος του αγώνα μέσα στα αποδυτήρια ο αρχηγός της ομάδας Σταματόπουλος Η. μίλησε με έντονο ύφος στην ομάδα θέλοντας να τους δώσει να καταλάβουν πως δε θα πρέπει να κάνουν του κεφαλιού τους την ώρα του παιχνιδιού και να μένουν συγκεντρωμένοι και να πιστεύουν ως το τελευταίο λεπτό του αγώνα στο θετικό αποτέλεσμα, ας ελπίσουμε πως ήταν μόνο μια κακή παρένθεση και δε θα ξαναεπαναληφθεί.
**Με τραυματισμό στον αστράγαλο αποχώρησε ο παίχτης της ΔΟΞΑΣ Κακαβίτσας Μ. ο οποίος όμως δε κρίνετε πολύ σοβαρός και θα είναι στη διάθεση του Κυρίου Μαστραπά για το επόμενο φιλικό.
***Αρκετοί ήταν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο ''Fadoms Park'' με ξεχωριστές εικόνες τα 2 νέα πανό που αναρτήθηκαν για το παίχτη της ομάδας μας Τσιλίκα Α. από κάποιους φίλους του που ήρθαν να τον δουν αλλά και ο Κύριος Αντωνόπουλος Θ. από τους ποιο γνωστούς ''Φίλους'' του Α.Σ. ΛΑΜΙΑ με τον οποίο ο Πρόεδρος του συνδέσμου μας αντάλλαξε αναμνηστικά, ήταν η αρχή της αδελφοποίησης των συνδέσμων των 2 αυτών σωματίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου