Fadomades Club

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΑΡΕ ΤΟΥ 9 ΚΑΙ ΤΟΥ 11.. ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΡ 8-3

Με το ευρύ 8-3 κέρδισε η ομάδα της ΔΟΞΑΣ την Α.Ε. Γραμμένης στο Fadoms Park με τους δύο επιθετικούς της ομάδας να πετυχαίνουν καρέ τερμάτων, ο δείκτης του σκορ θα ανέβαινε κι άλλο αλλά ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του αγώνα στο 70΄ λεπτό μιας και ήταν παράσταση για ένα ρόλο με πρωταγωνιστή τη ΔΟΞΑ και σάκο του μποξ την ομάδα της Γραμμένης.
 Η ομάδα της ΔΟΞΑΣ παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με την εξής σύνθεση:

Η εικόνα του αγώνα από το 1ο' κιόλας λεπτό ήταν επιθετικός μονόλογος της ομάδας μας με πολλές χαμένες ευκαιρίες και χρειάστηκε να
-Φτάσει το 28' για να ανοίξει το Σκορ για τη ΔΟΞΑ με τον Τσιλίκα Α. να βρίσκεται σε θέση έξω αριστερά της μεγάλης περιοχής και με αριστερό σουτ κρέμασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έκανε το 1-0
-Το 2-0 έγινε από τον Λατσούδα Γ. στο 32' μετά από εξαιρετική μπαλιά του Σταματόπουλου Η. η οποία τον έβγαλε απέναντι από τον τερματοφύλακα και πλάσαρε σωστά.
-Το 3-0 το έκανε ο Τσιλίκας Α. στο 39' με εντυπωσιακό τρόπο περνώντας εύκολα έναν αμυντικό και πλασάροντας τεχνικά στο αριστερό παραθυράκι της εστίας.
-Το 4-0 το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου το πέτυχε πάλι ο Τσιλίκας Α. στο 41' με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.
-Λήξη Ημιχρόνου (4-0)
-Η ομάδα μας μπήκε χαλαρά στο Β' μέρος και με αμυντική αδράνεια και χωρίς διάθεση και χρώμα στον αγωνιστικό χόρο δέχτηκε 3 απανωτά γκολ και η Γραμμένη έκανε το 4-3, τότε οι παίχτες μας έβαλαν πάλι μπροστά τις μηχανές που είχαν σβήσει και το σόου πάλι αρχίζει..
-Το 5-3 είχε την υπογραφή πάλι του Τσιλίκα Α. στο 53' με δυνατό σουτ το οποίο έσκασε μπροστά στον τερματοφύλακα και άλλαξε πορεία.
-Το 6-3 το έκανε ο Λατσούδας Γ. στο 56' με επέλαση από τον άξονα και σουτ μέσα από τη περιοχή.
-Το 7-3 που ήταν ίσως το ποιο εντυπωσιακό γκολ της αναμέτρησης έγινε στο 60' από τον Λατσούδα Γ. μετά από σέντρα του Διαμαντή Χ. έπιασε ένα πανέμορφο βον πλανέ και η μπάλα ''καρφώθηκε'' στη γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει τερματοφύλακα, μετά την επίτευξη του τέρματος ο επιθετικός της ΔΟΞΑΣ αφιέρωσε το τέρμα που σημείωσε στο τραυματία παίχτη μας Νάσιο Σ.
-Το τελευταίο γκολ που έκανε και το διαιτητή της αναμέτρησης να σφυρίξει τη λήξη το πέτυχε πάλι ο Λατσούδας Γ. στο 71' με δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή.

*Να σημειωθεί πως πολύ θετικό ντεμπούτο έκανε ο νεαρός τερματοφύλακας της ομάδας μας Ντούρος Γρ. ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες της ΔΟΞΑΣ και είχε και εξαιρετική επέμβαση στο 0-0.


Καρέ τερμάτων για τους επιθετικούς μας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου