Fadomades Club

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

ΗΤΤΑ 1-4 ΣΤΟ 1ο ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΘΥΕΛΛΑ ΡΟΔΩΝΙΑΣ

 Το αποτέλεσμα του πρώτου φιλικού της ΔΟΞΑΣ με αντίπαλο τη Θύελλα Ροδωνιάς ήταν (1-4) η ομάδα μας δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι έπαιξε πολύ καλύτερα από την αντίπαλο της αλλά φανήκαμε φλύαροι στη τελική προσπάθεια χάνοντας πολλά σίγουρα γκολ...
Η ομάδα της ΔΟΞΑΣ κατέβηκε με την εξής σύνθεση:

1) Μαντάς Ν. (GK)
2) Διώτης Σ. (DR) Στο 45' Αλλαγή Ριζάκος Δ.
3) Mπαλκούρας Δ. (DL)
4) Kακαβίτσας Μ. (DC) Στο 81' Αλλαγή Φύκας Π.
5) Nάσιος Τ. (DC)
6) Φύκας Π. (DMC) Στο 70' Αλλαγή Λατσούδας Π.
7) Διαμαντής Χ. (ΑΜR) Στο 62' Αλλαγή Αργυρόπουλος Κ.
8) Πανόπουλος Θ. (ΑΜL)
9) Λατσούδας Γ. (FC) Στο 85' Αλλαγή Ζαρκάδας Α.
10) Σταματόπουλος Η. (ΜC)
11) Nάσιος Σ. (FC) Στο 53' Αλλαγή Ζάρας Χ.

*Η ομάδα αγωνίστηκε με σύστημα (4-1-3-2)

Η κατοχή της μπάλας ήταν 63%-37% υπέρ της ΔΟΞΑΣ
Τα κόρνερ 6-3 υπέρ της ΔΟΞΑΣ

Η ομάδα της Ροδωνιάς πέρυση τερμάτισε στη 4η θέση της Α' κατηγορίας και φέτος έχει βλέψεις ανόδου, απ' αυτό και μόνο καταλαβαίνουμε τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν οι παίχτες μας στο πρώτο φιλικό της ομάδας μας..

 ** Γύρω στα 100 άτομα παρακολούθησαν το φιλικό

Σχόλιο: H ομάδα έδειξε πως έχει πολύ ταλέντο και παρόλο ήταν το πρώτο μάτς που βρέθηκαν μαζί, έδειξαν καλά τρεξίματα,διάθεση και έτοιμοι να σηκώσουν τη βαριά φανέλα της ομάδας. Η ατυχία, και το άνχος στη τελική προσπάθεια στάθηκε εμπόδιο στο να μιλάμε και να γράφουμε για ένα σκορ τύπου 2-0 υπέρ της ομάδας μας. Οι πολλές αλλαγές και η κόποση έφερε το 1-4.. Η Ροδωνιά αξιοποίησε σχεδόν όλες τις φάσεις που έκανε μπροστά στην εστία της ΔΟΞΑΣ σε αντίθεση με εμάς που χάσαμε πολλές κλασικές ευκαιρίες. Το 1ο ημίχρονο έκλεισε με γκόλ απο την ομάδα της Ροδωνιάς στο 41'. Με την αρχή της επανάληψης γύρω στο 50' έγεινε το 0-2 και το 0-3 10' αργότερα, ο Φύκας Π. σημείωσε το μοναδικό γκόλ της ΔΟΞΑΣ στο 81' μετά από εξεραιτική πάσα του Λατσούδα Π. και μέσα από τη μικρή περιοχή και με δυνατό σουτ έγραψε το 1-3... Στο 87' ήρθε και το τελευταίο γκόλ της αναμέτρησης από τους παίκτες της Ροδωνίας για το τελικό σκορ..
( ΔΟΞΑ ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ-ΘΥΕΛΛΑ ΡΟΔΩΝΙΑΣ 1-4)

Για εμάς εσείς είστε οι νικητές...!


1 σχόλιο:

  1. bravo sas paidia!!! poso tha ithela na eimai ekei konta sas. An boreite sinehisite ta sxolia kai tin perigrafi na niousoume kai emeis mazi sas Fadomades Club USA (:

    ΑπάντησηΔιαγραφή