Fadomades Club

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΛΕΙΣΑΝ ΣΤΟΜΑΤΑ 6-2 ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΜΑΣ..!

 Τυχεροί ήταν όσοι βρέθηκαν στο σημερινό φιλικό στο ''Fadoms Park'' να δουν το ματς της ΔΟΞΑΣ ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ με την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας (Ομάδα Α' Κατηγορίας)..
 Το τελικό σκορ ήταν το 6-2 υπέρ της ΔΟΞΑΣ..!
Με μια εμφάνιση η οποία δεν άφηνε περιθώρια στους αντιπάλους να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο από τον αγώνα ''πνίγωντας'' τον αντίπαλο από το 1ο' κι όλας λεπτό..Ακόμα και ο ποιο δύσπιστος φίλαθλος που βρέθηκε στο γήπεδο βλέποντας τους παίχτες της ΔΟΞΑΣ να παίζουν εκπληκτικό ποδόσφαιρο με φοβερούς συνδυασμούς, καλά τρεξίματα, πάθος για τη νίκη και να τιμούν την ασπρόμαυρη φανέλα ''αναγκάστηκε'' να τους χειροκροτήσει!
Περισσότεροι από 100 θεατές είχε ο σημερινός αγώνας..

Ας περάσουμε και στο αγωνιστικό όμως μέρος..
Ο προπονητής της ομάδας παρέταξε τους παίχτες με το σύστημα 4-1-3-2
Η σύνθεση της ομάδας είναι στη ποιο πάνω φώτο σε σχεδιάγραμμα με λευκό χρώμα ήταν η εντεκάδα που ξεκίνησε βασική ενώ με κίτρινο χρώμα οι αλλαγές..

-Το 1-0 έγινε στο 17' με δυνατό αριστερό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή από τον Σταματόπουλο Ηλία.
-Το 2-0 έγινε στο 23' μετά από φάση διαρκείας ο Τσιλίκας έσπασε τη μπάλα στο Λατσούδα Γιώργο ο οποίος σούταρε ο τερματοφύλακας έκανε ασθενής απόκρουση και στη συνέχεια ο ίδιος παίχτης με προβολή σημείωσε το 2ο γκολ της ομάδας.
-Το 3-0 έγινε πάλι από τον Λατσούδα Γιώργο στο 31' από το ύψος της μεγάλης περιοχής με πλασέ στη κλειστή γωνία.
-Το 4-0 έγινε από το κεντρικό αμυντικό της ομάδας Μπισμπίκη Δημήτριο που μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Διαμαντής Χρήστος έπιασε μία δυνατή κεφαλιά η οποία χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και καρφώθηκε στο βάθος της εστίας της Λαμιώτικης ομάδας.

ΣΚΟΡ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ 4-0
Γενική εικόνα ημιχρόνου: Το σκορ τα μαρτυρά όλα, η κατοχή άγγιζε ποσοστά του 70% υπέρ της ΔΟΞΑΣ εκτός τα 4 γκολ που πέτυχε η ομάδα χάθηκαν και άλλες ευκαιρίες για ακόμη περισσότερα, γρήγορος ρυθμός παιχνίδι ώριμο με σωστές μεταβιβάσεις και θεαματικό ποδόσφαιρο.


Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ
-Το 5-0 έγινε πάλι από το συνήθη ύποπτο Λατσούδα Γιώργο ο οποίος έκανε Hat Τrick, με ατομική προσπάθεια και επέλαση από τη μεσαία γραμμή, ντριπλάρωντας 3 αντιπάλους του και αφήνοντας πίσω του βρέθηκε φάτσα με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και με ωραίο πλασέ στην αριστερή γωνία πέτυχε το πέμπτο γκολ για τη ΔΟΞΑ, το γκολ σημειώθηκε στο 53'
-Το 5-1 έγινε από πέναλτι το οποίο κέρδισε η ομάδα της Ακαδημίας μετά από ανατροπή στη περιοχή μας στο 68'.
-Το 5-2 έγινε μετά από φάση διαρκείας στο 73' με προβολή από κοντά.
-Το 6-2 που ήταν και το κερασάκι στη τούρτα έγινε από το αριστερό χαφ της ομάδας μας Πανόπουλο Θωμά, μετά από εξαιρετική μακρινή μπαλιά του Ζάρα Χρήστου κοντρόλαρε τη μπάλα και έκανε επέλαση από την αριστερή πλευρά και με ωραίο τελείωμα έγραψε και το τελικό 6-2 στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού.

**Μικρά-Μικρά από τον αγώνα:
-Ο Κραβαρίτης Νίκος έκανε την επανεμφάνιση του στους αγωνιστικούς χώρους μετά από αρκετά χρόνια και έζησε την αποθέωση από όλους τους οπαδούς που βρέθηκαν στο γήπεδο και θυμούνται τη τεράστια συνεισφορά στην ομάδα της ΔΟΞΑΣ που είχε στο παρελθόν αυτός ο μεγάλος παίχτης, έδειξε πανέτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία που του έδωσε ο coach της ομάδας και η απόδοση του έστω γι αυτό το λίγο που αγωνίστηκε ήταν φοβερή.
-Ασπρόμαυρες εμφανίσεις φόρεσαν οι παίχτες της ΔΟΞΑΣ μιάς και η ομάδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Λαμίας φορούσε κόκκινο χρώμα σαν της εμφανίσεις προπονήσεως της γηπεδούχου ΔΟΞΑΣ.
-Σημαντικές ελλείψεις είχε η ομάδα της ΔΟΞΑΣ στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση (Νάσιος Ταξ. , Μελισσάς Ηλ. , Νάσιος Στ.)
-2 Μοσχοχωρίτες αγωνιζόταν στην ομάδα της Ακαδημίας αυτοί ήταν οι Παπαποστόλου και Συκάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου