Fadomades Club

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

ΑΤΑΛΑΝΤΗ 92'-ΔΟΞΑ 1-1

Πολύ καλή εμφάνιση στο εκτός έδρας ματς για την ομάδα μας με αντίπαλο την Αταλάντη 92', οι δύο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 1-1 και αν μπορούμε να πούμε πως κάποια ομάδα αδικείται από αυτό το σκορ είναι η ΔΟΞΑ.
 Πολλές ευκαιρίες και δοκάρι από τον Τσιλίκα Α. στο 20'' με τη σέντρα του αγώνα.Στα θετικά της ομάδας ήταν και το ντεμπούτο που έκαναν τα δύο μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας μας Σαιτης Δ. και Σαιτης Χ.
 Ας περάσουμε στη σύνθεση της ομάδας μας που ήταν η εξής: Σύστημα (4-1-3-2)

O αρχηγός της ομάδας μας Θάνος Ανδρέας ήταν ο άτυχος του παιχνιδιού που στις πρώτες φάσεις του αγώνα έπαθε θλάση και αποχώρησε τραυματίας.

  Στα αγωνιστικά του παιχνιδιού:
 Η ΔΟΞΑ από την αρχή έδειξε πως αυτή ήταν το αφεντικό στον αγωνιστικό χώρο, δοκάρι είχε στο 1' ο Τσιλίκας,  με τη σέντρα του αγώνα και λίγο ποιό κάτω από τη μεσαία γραμμή με ψιλοκρεμαστό σουτ είδε τη μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.
 Από εκεί και πέρα στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τη ΔΟΞΑ με εκφραστές τος τους Σαιτη Χ.-Τσιλίκα Α.-Φύκα Π., με σωρεία χαμένων ευκαιριών. Μετά το ματς άρχισε να ισοροπεί και την ομάδα της Αταλάντης να ανεβαίνει και να παίρνει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Στις ευκαιρίες που δημιούργησαν ο Τερματοφύλακας της ομάδας μας έδειξε σταθερότητα και είπε όχι με τις σωστές επεμβάσεις που έκανε.
 Το ημίχρονο έκλεισε με σκορ 0-0..
To δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς αλλαγές και η εικόνα του έμοιαζε πως η ΔΟΞΑ θα πάρει έστω και με το μισό μηδεν τον αγώνα..
 Κόντρα στη ροή του αγώνα όμως η ομάδα μας βρέθηκε να χάνει με 1-0 στο 74' μετά από μια στιγμιαία αμυντική αδράνεια..
 Εκεί η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και ψυχή και με τον εορτάζοντα της ημέρας Διαμαντή Χ. ο οποίος είχε τα γεννέθλια του να οργανώνει τις επιθέσεις της ομάδας μας, έδεινε ώθησει στην ομάδα να ανεβεί και να ισοφαρίσει.. Αυτό έγεινε στο 84' με τον κεντρικό αμυντικό της ομάδας Μπισμπίκη Δ. μετά από ένα μακρινό ψιλοκρεμαστό σουτ που έκανε από μακριά ο Τσιλίκας Α. ο τερματοφύλακας της Αταλάντης δε μπόρεσε να συγκρατήσει τη μπάλα στα χέρια του και από κοντά ο Μπισμπίκης έγραψε το τελικό 1-1..

ΜΙΚΡΑ-ΜΙΚΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
*Μετά το τραυματισμό του αρχηγού της ομάδας Θάνου Α. το περιβραχιόνιο του αρχηγού φόρεσε ο Ζάρας Χ.
**Αρκετοί ήταν οι φίλοι της ΔΟΞΑΣ που ακολούθησαν την ομάδα στην Αταλάντη.
***Να ευχηθούμε χρόνια πολλά στο παίχτη μας Διαμαντή Χ. για τα γεννέθλια του τα οποία συνδίασε με μιά από της καλύτερες εμφανίσεις του στην ομάδα.
****Πολλοί από τους παίχτες της Αταλάντης ήταν προκλητικοί.
*****Ο καραφλοκόρακας της αναμέτρησης Κος ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ ήταν μια περίεργη κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου