Fadomades Club

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

ΔΕ ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΕΤΟΧΗ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΝΕΡΑΙΔΑΣ

 Με δελτίο τύπου που εκδόθηκε στις 06/08/2013 η ομάδα της Αναγέννησης Νεράιδας έκανε γνωστό πως δε θα συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα της Α' Τοπικής Κατηγορίας τη σεζόν 2013/14 ας δούμε αναλυτικά την ανακοίνωση:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΝ ΕΠΕΙΣΕ. Τα δυο χρόνια επιτυχιών, τα δυο χρόνια πρωταθλημάτων, ο άρτιος και αποδοτικός όπως αποδείχτηκε προγραμματισμός, η σωστή και ολοκληρωμένη οργάνωση όπως αυτή πραγματοποιήθηκε σε όλους τους τομείς ώστε να συντελέσουν έναν υγιεί αθλητικό οργανισμό, ΔΥΣΤΥΧΏΣ δεν στάθηκαν αρκετά ώστε να πείσουν εκείνους που θα έπρεπε από την αρχή της λειτουργίας της ομάδας να είναι παρών με την έμπρακτη και χειροπιαστή υποστήριξή τους, όχι μόνο στην βοήθεια εξευρέσεις οικονομικών πόρων αλλά και στην ανάληψη ευθυνών ο αριθμός των οποίων σε μια ομάδα πρωταγωνίστρια είναι αυξημένος.
Έχοντας λοιπόν υπόψιν την μέχρι σήμερα μηδενική συμμετοχή μελών στη συνέχιση ενός κοινού οράματος και μην έχοντας περαιτέρω διορία για αλλαγή της απόφασης, η μέχρι τώρα διοίκηση αδυνατώντας να σηκώσει το βάρος της Α κατηγορίας αποκλειστικά μόνη της ΑΠΟΦΆΣΙΣΕ ΤΗΝ ΜΗ ΣΥΜΜΈΤΟΧΗ ΤΗΣ ΟΜΆΔΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΊΟΔΟ 2013-14.
Υπόλογος αποκλειστικά και μόνο απέναντι στους ΠΑΊΧΤΕΣ αισθάνεται ο πρόεδρος του συλλόγου , στους οποίους οφείλει μια συγνώμη αλλά και ένα ευχαριστώ για την μέχρι τώρα προσφορά τους.



** Με επίσημη ανακοίνωση η ομάδα της ΔΟΞΑΣ δηλώνει πως με λύπη χάνει από το πρωτάθλημα έναν δυνατό αντίπαλο με ήθος και σεβασμό, και πάνω απ' όλα ένα φιλικό σωματείο με το οποίο είχε άριστη σχέση και η μόνη αντιπαλότητα διαρκούσε για 90' σε κάθε ποδοσφαιρική αναμέτρηση μεταξύ τους.
 Ευχόμαστε στους ανθρώπους της Νεράιδας καλή δύναμη και καλή τύχη στις επιλογές τους.

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. ΔΟΞΑΣ ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου