Fadomades Club

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

ΔΟΞΑ-ΑΤΑΛΑΝΤΗ 3-3

 Αγγλικό σκορ είχαμε στο Fadoms Park στην αναμέτρηση της ΔΟΞΑΣ με την Αταλάντη 92'.. Η ομάδα μας παρότι έχανε μέχρι το 88' με 1-3 κατάφερε να πάρει την ισοπαλία με 2 γκολ στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού.. Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν η εξής:

A' Mέρος
 Πολύ κακό ήταν το 1ο 45λεπτό για την ομάδα μας η οποία έμεινε πίσω στο σκορ στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης μετά από γκολ του Τσανούλα, η ομάδα μας αντέδρασε και ισοφάρισε με τον Λατσούδα Γ. στο 14' μετά από ένα φοβερό γκολ που πέτυχε από μεγάλη απόσταση, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και μετά καρφώθηκε μέσα από τη τελική γραμμή. Η αντεπίθεση της ΔΟΞΑΣ είχε και συνέχεια καθώς μετά από λίγα λεπτά ο Φύκας Π. κέρδισε πέναλτι, ο Λατσούδας Γ. που πήρε την ευθύνη της εκτέλεσης του νικήθηκε από τον αντίπαλο πορτιέρο και το σκορ παρέμεινε στο 1-1, τα χειρότερα ήρθαν με την αντεπίθεση που βγήκε μετά το χαμένο πέναλτι μιας και εκεί η ομάδα της Αταλάντης πέτυχε το 2ο γκολ της με τον Σουλτανόπουλο Δ. στο 24', το σκορ του ημιχρόνου έκλεισε με το 2ο προσωπικό τέρμα του Τσανούλα στο 35'.

 Β' Μέρος
 Το Β' μέρος άνηκε αποκλειστικά στην ομάδα της ΔΟΞΑΣ, παίζοντας ποδόσφαιρο κατοχής δημιουργούσε σιγά-σιγά φάσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία, ώσπου οι εσωτερικές αλλαγές του προπονητή μας στο 75' έδωσαν αυτό που χρειαζόταν η ομάδα, και κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας με 2 τέρματα που πέτυχε ο πολύπειρος Νασιος Τ. στο 88' και στο 91'. Το πρώτο τέρμα το πέτυχε με πέναλτι και το 2ο με κεφαλιά μετά από σέντρα του Σταματόπουλου Η. Στα αξιοσημείωτα ήταν και τα 2 δοκάρια που είχε η ομάδα μας. Έτσι το τελικό σκορ ήταν το 3-3..!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου