Fadomades Club

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΚΛΗΡΩΣΗ

Μετά το τέλος της κλήρωσης είχαμε κάποιες δηλώσεις από τους παίχτες της ομάδας μας ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ (ΑΡΧΗΓΟΣ Α.Σ. ΔΟΞΑ ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ)
-Επιτέλους ξεκινάει πλέον να παίρνει μορφή αυτό που περιμένουμε όλοι μας, μετά το καταρτισμό του ομίλου και τη σημερινή κλήρωση η ομάδα μας είναι πάλι έτοιμοι για τη μεγάλη επιστροφή στο Φθιωτικό ποδόσφαιρο. Η αντίστροφη μέτρηση για τη πρώτη σέντρα της ομάδας μετά απο 7 χρόνια απουσίας μας κάνει να προσμένουμε αυτή τη στιγμή γεμάτοι χαρά και συγκίνηση. Είναι μεγάλη μου τιμή να φοράω το περιβραχιόνιο της ομάδας σ' αυτή την επιστροφή της, ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο στη ΔΟΞΑ και έζησα τη χαρά της ανόδου στην Α1' κατηγορία το 2004, πλέον βλέπω τον ευατό μου ως συνδετικό κρίκο ανάμεσα στην ομάδα που πήρε εκείνο το πρωτάθλημα και στο νεανικό σύνολο που έχουμε δημιουργήσει. Όσο αναφορά τη σημερινή κλήρωση έχω να πω πως δεν έχει για μένα τόσο μεγάλη σημασία η σειρά των αγώνων σ'αυτές τις κατηγορίες, πάντως καλό είναι πως το πρώτο ματς γίνεται στην έδρα μας και αν το συνδιάσουμε με νίκη και καλή εμφάνιση θα μας δώσει δύναμη για τη συνέχεια. Ευχαριστώ ΛΑΤΣΟΥΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΠΑΙΧΤΗΣ Α.Σ. ΔΟΞΑ ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ)
-Καταρχήν να έχουμε μια ποδοσφαιρική χρονιά γεμάτη υγεία και χωρίς τραυματισμούς, σήμερα μάθαμε το πρόγραμμα της αγωνιστικής περιόδου για τη σεζόν 2011/12 που βρίσκει την ομάδα μου αντιμέτοπη με άλλες 5 ομάδες του Νομού μας, δεν αποδεχόμαστε τον όρο του φαβορί για τη κατάκτηση του πρωταθλήματος γιατί όπως βλέπετε στη κλήρωση συμετέχουν και άλλες ιστορικές ομάδες όπως ο Ολυμπιακός Εξάρχου και η Αταλάντη, η ομάδα μας εξάλλου παρόλο το ταλέντο που κατά τη γνώμη μου υπάρχει μας λείπει η εμπειρία γιατί έχουμε ένα νεανικό σύνολο. Αυτό πάντως που ξέρω σίγουρα ειναι πως κάθε Κυριακή θα δίνουμε το 101% των δυνατοτήτων μας ώστε να φτάνουμε στη νίκη, σίγουρα πάντως για μένα πιστεύω πως είναι καλό που θα έχουμε τους 2 ''μεγαλύτερους'' αντιπάλους μας στο 1ο γύρο εκτός έδρας και αν πάρουμε κάτι θετικό από αυτά τα 2 δύσκολα παιχνίδια θα είναι σίγουρα υπέρ μας. Εμείς θα δουλέψουμε σωστά ώστε στη πρεμιέρα να είμαστε έτοιμη και να αφιερώσουμε μια νίκη στο κόσμο μας!! Σας Ευχαριστώ πολύ και να έχουμε όλοι μας μια Χρονιά γεμάτη Υγεία και Αγάπη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου